2012年6月16日星期六

Nike Air Yeezy "Zen Grey" vs "Pure Platinum"

www.kjopesko.com Gapet mellom signatur skoen 1 og II er oftest den største blant alle andre pauser mellom volumer. The Air Jordan, Zoom LeBron, og Zoom Kobe, osv. har alt stått som ekstra avstand i den evolusjonære hopp, med respektive oppfølgeren tar på en mye mer konkret person av den enkelte det var designet for. The Air Yeezy, er imidlertid unntaket til denne regelen, den første Yeezy, som offisielt sluppet tilbake i 2009, hadde noen tunge forventninger på sine skuldre som det ville representere hele "sneakerhead 'valgkrets i ett design. En klumpete stropp, en mega-høy ankel cut, spesialdesignede blonder-låser, en all-over "Y" Yeezy trykk-mold print, lyser i mørket outsoles - det var den perfekte sneakerhead sin sko designet av den kanskje eksemplar av den sub-kulturen i Kanye West. Air Yeezy er også kreditert som den første signatur skoen for en innflytelsesrik ikke-utøver, så det ferdige produktet var absolutt en fristende nyhetsartikkel for medier utenfor grensene av sneaker kultur, den største popkultur superstjernen blir hans egen Nike sneaker - Dette vi må se.
Den offentlige ramaskrik for en oppfølger fulgte ikke så mye etter midten av 2009 utgaven av Air Yeezy, og siden vi først oppdaget det med egne øyne under februar 2011 verdenspremieren av Kobe Bryant er 'Black Mamba "kort, Air Yeezy to var en massiv pågående overskrift over de siste seksten måneder. Den sneaker ble holdt under tunge wraps, med Kanye selv opptrer som ensom "trailer" som vi var vitne til ham rotere en rekke forskjellige farge-på gaten og under live-musikalske innslag. Til slutt (i en lang og dra saga), avduket Nike den endelige utgivelsen informasjon og Air Yeezy 2 slippes globalt denne siste lørdagen, men det var allerede regnet som en av de tøffeste sneaker oppkjøp av året viste seg å være mye vanskeligere skyldes en rekke faktorer, med mange peker på den generelle mainstream bevegelse av 'joggesko "blir den primære skyldige. Landskapet i Air Yeezy 2 utgivelse var i klar kontrast til den opprinnelige Air Yeezy utgivelse, mens mange butikker - offisielle Nike forhandlere inkludert - feiret betydningsfull Yeezy anledningen med tema i butikkene arrangementer, hevet farlig høy etterspørsel og ultra-lavt tilbud store bekymringer for Nike og til slutt tvunget utgivelsen til å ta på seg en "rask og smertefri 'tilnærming; Twitter RSVP tok sentrum scene (med kontroversielle resultater), mens andre butikker avhengig kontrollerte tombola / lotteri ordninger, og en massiv del av de sultne var forlot un-Fed. Etterspørselen forble, og så videresalg markedsverdien av Air Yeezy 2 overskygget det opprinnelige Air Yeezy på sitt høyeste punkt, nådde imponerende mengder i løpet av kort tid.
Nike Air Yeezy Zen Grey vs Pure Platinum
Utformingen Kontrasten mellom Air Yeezy og Air to Yeezy, vises i følgende galleriet, taler også på Kanye Wests skiftende smak i mote og stil, men sikkert Kanye egen sneaker besettelse spilt en stor rolle i utformingen konsept som i bunnen av skoen deles med en av Nike mest ærverdige design - Air Tech Challenge. Over det er en slankere, mer elegant, og mer luksuriøse bygge, optisk for ekstravagante smaker som anakonda-hud og intrikate detaljer som hieroglyfer og Horus logo på tungen. The Air Yeezy to absolutt møtte Nike kresne krav til en signatur sko, som den generelle designen utstrålte Kanye sin nyere fascinasjon med high-end luksus og mote og grandiose selv-bilder. The Air Yeezy 2 var en klar overlapping av sneakerhead samfunnet og pop-culture/contemporary mote sirkler, bli en må-ha produkt for en mye større populasjon av mote-fram, men Kanye pågående forhold til Nike, basert ikke bare på denne utgivelse, men hans deltakelse i Kobe Bryant i 'The Kobe System' annonsekampanje, vil alltid være på sneakerhead radar - uansett hvor (eller når) motetrender utvikle seg. Vil det bli en Air Yeezy 3? Kanye har allerede antydet at noen måneder tilbake, men for nå, la oss nyte Air Yeezy 2 for hva det er og se selv hvor like eller forskjellige Air Yeezy 1 og 2 virkelig er ved å bla gjennom galleriet under.
http://www.parkanorgebutikk.com/

没有评论:

发表评论