2012年3月31日星期六

Nike Dunk SB Sko

Nike SB ble lansert mars 2002, i et forsøk på å gå inn i raskt voksende skateboard markedet etter Nike to foregående ventures på skate markedet fizzled ut. I dag Nike Skateboarding har blitt en av Nike hotteste eiendommer med full linje av sko, skate team og kongelig følgende av Sneaker hoder og skatere. Nike SB har et fullt team av rytterne foran med sin signatur idrettsutøver Paul Rodriguez eller P-Rod. Resten av laget er Brian Anderson, Daniel Shimizu, Danny Supa, Chet Childress, Paul Rodriguez, Gino Iannucci, Reese Forbes, Stefan Janoski, Omar Salazar, Lance Mountain, Wieger Van Wageningen og Todd Jordan. En mindre gruppe av amatør ryttere inkluderer Grant Taylor, Lewis Marnell, Dan Murphy, Clark Hassler og Glenn Thomas Camba.
Den første lanseringen hadde fire sko, som alle Dunk SB lows, inkluderer de Mulder Dunk SB, Forbes Dunk SB, Gino Dunk SB og Supa Dunk SB. Høsten samme år ble den mest klassiske Dunk av all tid løslatt, Høyesterett Dunk Low i både svart / rød og hvit / blå ble sluppet, begge var inspirert av Jordan III farge.
Nike (SB) Skateboarding

Gratis Nike sko

Menn Nike Free Run+ Sko Carbon Gray RedVil du få gratis Nike sko før de kommer på markedet? Gratis løpesko å bære for din neste løp? Kryss trenere til å bruke for omtrent enhver aktivitet? Basketball Sneakers å spille med på basketballbanen som koster deg ingenting? Hvis du du ønsker Gratis Nike sko, topp sko selskaper rundt om i verden ønsker å vite om du liker sine joggesko, og de ​​vil sende deg et par til absolutly gratis å prøve ut. Her er hvordan du gjør det Hvis du er en idrettsutøver eller en vanlig løper, har du sannsynligvis prøvd flere forskjellige merker av å kjøre joggesko. Noen du likte, noen du ikke gjorde det. Du vet også at de beste kjører joggesko blir dyrere hvert eneste år. De kjører sko produsenter ønsker reelle og løpere å prøve ut sine nye modeller og gi tilbakemelding på hva de likte sine nye produkter av joggesko og hva du ikke liker, slik at de kan bruke data basert på deres kunder vurderinger. For å få disse anmeldelsene, er de villige til å gi ut gratis Nike sko som skal testes hele verden. Du må sende inn din høyde, vekt og kjører stil preferanse. På slutten av testperioden, skriv en kort oppsummering for å se hvordan du likte dem slik at de kan gjøre noen justeringer før de går på markedet til vanlige kunder. å kvalifisere for gratis Nike Sko, må du være minst 7 år gammel og ikke være tilknyttet selskapet. Gå til produktet Testing linken nedenfor for å registrere deg. Brooks kjører også en test avtale som kalles Lab Rats programmet. Gå til Brooks nettsiden nedenfor for å registrere deg. Du må være 10 eller over og bor i USA for å delta. New Balance har Wear testprogrammer for både barn og voksne. New Balance har flere produkter i tillegg sko som de trenger testere for. Dette programmet er for alle typer brukere. Dette er en enkel måte å spare  på joggesko, og du får prøve ut de nyeste modellene som de treffer markedet. Vi i Free Nike Sko Håper dette hjelper, og lykke til.

Nike Free Run Sko

Tiger Woods spilte sin siste konkurranse runde golf , men leg smerte tvang ham til å gå av TPC Sawgrass etter bare ni hull.
Woods returnerer til handling denne uken, og han vil gå på kurs på Firestone Country Club i Akron, Ohio, iført en prototype golf sko inspirert av  Nike Free joggesko.
TigerWoodsNikeProtoShoe_600x400
Nike er Free joggesko, som er ekstremt fleksibelt og lett, er utformet for å gjenskape kjører i bare føtter, men gir en viss beskyttelse og trekkraft. Ifølge en utgivelse fra Nike, Tobie Hatfield, som gruppen utviklet den første Nike Free sko i 2004, jobbet med Woods for å lage skoen.
"Jeg elsker følelsen av Nike Free for trening, så jeg spurte Tobie om det var mulig å bringe denne teknologien til golfbanen," Woods sa. "Det er spennende å se en samtale som som kommer til liv, og jeg ser frem til slite dem denne uken. "
Prototypen skoen er laget for å la Tiger forfot bevege seg mer fritt, noe som Nike sier bør tillate ham å overføre mer makt fra swing hans inn ballen. Små hæl tellere gi litt ekstra sidestøtte for å følge gjennom.
Den øvre er laget av polyuretan belagt med en stretch stoff som brukes i noen av Nike basketball sko. En del av skoen sin hæl kommer fra resirkulerte Nike Air Max enheter som har blitt smeltet inn i tråden og deretter vevd inn en tekstilmateriale. Skoen har yttersåle er hentet fra Nike fagfelt Boot som ble laget for første-respondere ved akutt nettsteder.

Nike Air Max Sko

Hvis du prøver å vurdere en lysstyrke basketball sko? Da Nike Air Max 2012 kan muligens bare være den du leter etter. Veier bare 13 gram, er det en i de lyseste basketball sko i de aller beste i serien valg. Dette kan vises intenst til forhånd for alle som prøver å oppdage grensene i takt, akselerasjon og hopping. alle forstår at det raskt fotballspiller er en å ha lei av. med denne artikkelen skal jeg snakke om Air Max 180Looking på stil og design på Air Max sko det er tydelig at flere tanken har gikk inn i den fordi den integrerte forhold av løpesko samt en basketball skoen til en full pakke. Dette føler om dette kan også frifunnet til måten den ligger. Den legger veldig lavt slik at utseende er en fantastisk deal nedskalert enn én annen sko, men det er grenser for å bli lysere og utvikle en tynnere front.The aller beste i Nike Air Max 90 har syntetisk buff på fronten som kan være også en i grunnene til at det er så lett. Noen buff er utfordrende, men dette eksklusive buff er rett og slett utmerket for sports aktiviteter bruke som den er lett, myk og langvarig som betyr at du vil være komfortabel, men slipper å være bekymret for noen wear.Inside av denne sneaker er en myk tekstil fôr som gir den en god sprett føle når montert solid på føttene dine. vurderer at det er denne slags sporty stil og design om det, har mange mennesker uttalt at du bare kan bruke disse basketball sko overalt, og de ​​vil føle great.Performance klokt Nike Air Max terra nitti gjør det bra, så bare ett punkt på løvtre, samt din fot føler villig til raskt tempo overdreven action. Du kan faktisk flytte perfekt når flytting fra jogging til løping eller hopping som ft din føler absolutt fri og normal i motsetning til mer i de store basketball sko. Selv uavhengig av sannheten som de er lettere enn de bulkier kolleger har det fortsatt noen ankelen sikkerheten på basen. Denne sikkerheten er avgjørende i enhver sneaker som skader er så common.Wearing buy Air Max er sannsynlig å gjøre tiltak føle lysstyrke og væske mens gjengi det mulig å kunne fungere fritt og komme deg forbi spillere med letthet. Foten føles normal hvis du bruker dem mens de har en lys, lav og tjenesteleverandør grep på bakken. Den Nike Air Max 2011 er fantastisk for omtrent enhver fotballspiller som bærer en raskt utforming av lek og er også prøver å vurdere en basketball sko å hjelpe. 

Nike Air Max 90 Kvinner Sko-020

Nike Air Max har nettopp droppet

 Nike Air Max 90 Menn Sko-051
Det er faktisk ikke flere dyktige basketballspillere som vil si at de har hatt 8 forskjellige Jordan signatur joggesko falt i deres navn. Men Carmelo Anthony kan si akkurat det. Den Nike Air Max har nettopp falt, og det er faktisk åttende gang Carmelo vil trolig bli rocking en helt ny modell av en Air Jordan. Et Jordan som har navnet sitt stemplet på den. Det kommer til å være den aller første signatur sneaker han lissene opp å starte en sesong i en ny uniform. Umiddelbart etter siste sesong handel som fant ham og Chauncy Billups mot New York Knicks, begynner Carmelo frisk ha en ny sko og masse av nye farge-å rocke det i.  Tre av disse farge-droppet akkurat nå. To av dem er ganske egnet for Melo og hans nye team. Både farge-fungere Knicks fargene, en å bruke en blå øvre selv om andre bruker en svart øvre. Ja, dagene av Melo snøring opp et par av Jordans i Universitetet blå og gul lang borte. Knicks "home" og "borte" farge-i Melo M8 vil nå pryde føtter Carmelo.  For spill som spilles i Madison Square Garden, vil Carmelo rocke Air Max 90 sko som har en overveiende blå øvre med hvite patent skinn og oransje aksenter som inkluderer ting som Jumpman logoen. Den mellomsåle har en Nike Max Air demping enhet for maksimal innflytelse beskyttelse. Yttersåle i den utgaven er ferdig ut av en gjennomsiktig gummi outsole.The "borte" shoe utnytter en overveiende svart øvre med blå lakksko og oransje detaljer, at ja, består av Jumpman logoen. I tillegg til Max Air demping program, er denne utgaven avsluttet med en ren hvit yttersåle. Begge skoene også fungere en ny Melo ID tag på tungen som er definitivt en hyllest til hans kjære og Brooklyn arv.  Den tredje colorway som ble droppet i dag benytter et rent hvitt på både det virkelig er øvre og patent lær som følger den. Den mellomsåle er faktisk en blanding av svart og rødt selv om Jumpman logoen er ferdig i rødt. Svart blonder sammen med en hvit gummi yttersåle avslutte vises. Hot på hælene av disse tre første Melo M8 utgivelser vil trolig være et helt sort colorway altfor så kult grå colorway. Disse to er grunn ut i slutten av oktober.  Denne nye Air Max 2009 signatur sneaker kan være den mest fordelaktige søker sko som Carmelo noensinne har hatt. Skoen elegante design og innovative samlede ytelse teknologi anvendt i å gjøre skoen gjør den til en perfekt passform for en rekke farge-. Kast i noen patent lær og du kan ha en episk par Jordan sko for basketball.

Nike Dunk Høy Classic Sko

http://www.all-the-sneakers.com/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/92208_nike-dunk-hi-white-black-white-2.jpg
Etter Nike Dunk Høy Vær tro mot din gate Leather Pack, er masse dunker ut i en rad. En nyeste vi har Nike Dunk Hi Hvit / Sort-hvitt som ser grunnleggende i tillegg til appellerende. Før begynner med noen detaljer, la meg fortelle deg at dette paret er nå lett tilgjengelig på utvalgte Nike flekker og klar til å rocke føttene. Ok, nå la hode mot de enkle funksjonene i denne Dunk høyt par.
Mesteparten av basen er bygget med hvit ramlet eller småstein skinn. Svart benytter to forsyninger; premie semsket på tå-boks og krage pluss polka prikket sidepanel. Endelig en hvit mellomsåle, en svart yttersåle pluss en hvit Nike-logoen på tungen hele den vises. Enkel og subtile, vil disse bli slått seg sammen med deg tilfeldige blå jeans også!
Rainbow Nike dunks Høye sko er i salg hos kjopesko.com . Handle for den typiske regnbuen nikes sko nå. gratis frakt !

Nike Air Max 90 Current

Nike Air Max 90 Hurache Current
Bare ønsker å kjøpe et par Nike Air Max 90  Current akkurat nå? Nike Air Max 90 Hurache Current.
Nike ikke bare skape nye joggesko, men også fusjonerer flere egenskaper fra eksisterende modeller for å danne en hybrid. I dette tilfellet kan vi konkludere med at det vi er i ferd med å se er et produkt av noen annen Nikes og inspirert av en ikke-Nike sneaker colorway. Dette må være første gang å være vitne til en eksepsjonell konstruksjonen presenteres av Air Max 90 Huarache Current.
Denne meget sjeldne samarbeid av ulike modeller innebærer bruk av en øvre utledet fra Huarache med Air Max 90 bak mellomsåle og kvartalene med gratis såle forfot. I utgangspunktet, komfort og stabilitet er resultatet av å kombinere neopren og syntetisk øvre med foresole og bakre demping.
Nike Air Max 90 Huarache Current har en god holdning og som løpesko, formidler den en feilfri passform med mote og stil. Den dominerende delen av øvre er et resultat av å vedta ideen fra HUF Quake colorway der den har en hvit base med svart trykk. De resterende delene av sko bruke blå med Flywire utformet stropp langs hælen lageret Nike merkevarebygging.
nå tilgjengelig på Hanon for en salgssum på bare 0,96.
Kjøp din egen par Nike Air Max 90 Hurache Aktuell akkurat nå!
Handle for Nike Air Max 90 menn Shoe på Nike Air Max løpesko butikken. Autentisk kvalitet , fabrikk pris , gratis frakt!  http://www.kjopesko.com/

2012年3月30日星期五

Nike Air Max


Nike Air Max 90 var i utgangspunktet helt fra Nike Air Max. det absolutt ble utgitt i 1990. Det forvandlet sin merkevare senere, og gjenutgitt den nye metoden i 2000. Denne berømte runner har vanligvis blitt ansett for komfort sin, hva er mer, det var første lett tilgjengelig med en øvre bestå av Duromesh, falske semsket skinn og lær. I dag er Nike Air Max 90 lett tilgjengelig i ganske bredt spekter av farger, mønstre og materialer.
I september 2006 slapp Nike en bestemt "Bare en gang pakke" kompleks av de 3 tradisjonelle 360-modeller. Den tre fottøy hadde vært MAX90 Air, Air Max 95, og Air Max 97. Mønsteret fra 360 singel ble benyttet i plassering fra typisk ett av de 3 klassikere. På grunn av dette bestemte versjonen, er den eneste 360 ​​mønster med 3 klassikere fra den typiske sted. Den fottøy hadde blitt avduket fra de 3 farger: rød-fargede til Air 90 Max, grønn / gul til Air 95 Max, og grå / sølv til Air Max 97. Akkurat som de andre Air Max utgivelser, deluxe-utgaver hadde også produsert. Disse deluxe edition varte ca 500 miles, pluss de absorbert resultatet av effektivitet degradering. bruker 360 av oksygen polstring er ment å være sikker på at skoens levetid.
For å oppsummere, Nike Air Max beskytter vår fot fra å skade godt. Ingen gjør en forskjell i hvor du ønsker å gå, du kan bære dem.
Selv om Air Max kan være tidløs klassiker, vi aldri nekte for at sin stil har blitt litt borte fra dag for folk som jakten på det komfortable puten. Derfra, utgitt Nike sportsklær en hel masse nye løsninger sentrert for Air Max1. På samme tid, forbedre av jevning sin og utvidet enkelt spiller en mye bedre stabilisering effekt. Med andre ord, er Air Max1 og Air MAX90 som en far og sønn.
Handle etter billige Nike Air Max sko , engros detaljhandel mange typer over Nike Air Max 90 sneaker sko med best kvalitet . Gratis Fragt !

Current Nike Air Trainer Max 91 Black / White


Nike Air Max 91 Menn Sko-031
Add caption

Bare ønsker å kjøpe et par Nike Air Trainer Max '91 Black / White akkurat nå? Nike Air Trainer Max '91 Black / White.
Det flotte med Nike er at de synes å ha en nesten ubegrenset antall joggesko i deres sneaker hvelv bare venter på å bli løslatt. I årene som kommer joggesko som er nytt og friskt i dag, vil etter hvert prøves igjen for de kommende generasjoner for å kunne sette pris på dem også. En av de store retro utgivelser som for sent har vært Nike Air Trainer Max 91 som har gjort sin 2010 retro utseende. I dag skal vi ta en titt på den nyeste colorway, er dette den nye Nike Air Trainer Max '91 i en ny svart og hvitt colorway.
Selv om svart og hvitt er både enkle farger de klarer å se fantastisk på denne skoen. Fans av Raiders vil definitivt være i stand til å sette pris på denne skoen for både den gamle skolen utseendet og den klassiske team-inspirerte colorway også.

Nike Air Classic BW

Nike Air Classic BW Tekstil
Det er vanskelig å finne en vanlig hvit sneaker å elske, men dette er definitivt ikke vanlig så det er lett å elske. Vi snakker om Nike Air Classic BW Textile sneaker, som er en chip av den opprinnelige klasse BW selv om det allerede har blitt styrket med teknologien i år.
Nike Air Classic BW Textile sneaker er laget av hvit ramlet lær, kombinert med matchende hvit maske. Den leveres med matchende hvite skolisser og tunge, med en enkel Nike branding på tungen. Nike swoosh er laget av hvitt skinn og ser ut som det er lagt på sidepanelene.
Hva holder sneaker langt fra vanlig er det sølv plast brytes med et speil-finish, som ligger rundt hælen. Den sneaker understøttes av minimal rødt på yttersåle. Den røde skiller seg ut med tanke på at Nike Air Classic BW Textile sneaker kommer med en ren ren hvit mellomsåle og en yttersåle med en Air Max-vinduet.