2012年3月31日星期六

Nike Free Run Sko

Tiger Woods spilte sin siste konkurranse runde golf , men leg smerte tvang ham til å gå av TPC Sawgrass etter bare ni hull.
Woods returnerer til handling denne uken, og han vil gå på kurs på Firestone Country Club i Akron, Ohio, iført en prototype golf sko inspirert av  Nike Free joggesko.
TigerWoodsNikeProtoShoe_600x400
Nike er Free joggesko, som er ekstremt fleksibelt og lett, er utformet for å gjenskape kjører i bare føtter, men gir en viss beskyttelse og trekkraft. Ifølge en utgivelse fra Nike, Tobie Hatfield, som gruppen utviklet den første Nike Free sko i 2004, jobbet med Woods for å lage skoen.
"Jeg elsker følelsen av Nike Free for trening, så jeg spurte Tobie om det var mulig å bringe denne teknologien til golfbanen," Woods sa. "Det er spennende å se en samtale som som kommer til liv, og jeg ser frem til slite dem denne uken. "
Prototypen skoen er laget for å la Tiger forfot bevege seg mer fritt, noe som Nike sier bør tillate ham å overføre mer makt fra swing hans inn ballen. Små hæl tellere gi litt ekstra sidestøtte for å følge gjennom.
Den øvre er laget av polyuretan belagt med en stretch stoff som brukes i noen av Nike basketball sko. En del av skoen sin hæl kommer fra resirkulerte Nike Air Max enheter som har blitt smeltet inn i tråden og deretter vevd inn en tekstilmateriale. Skoen har yttersåle er hentet fra Nike fagfelt Boot som ble laget for første-respondere ved akutt nettsteder.

没有评论:

发表评论