2012年3月30日星期五

Nike Air Max


Nike Air Max 90 var i utgangspunktet helt fra Nike Air Max. det absolutt ble utgitt i 1990. Det forvandlet sin merkevare senere, og gjenutgitt den nye metoden i 2000. Denne berømte runner har vanligvis blitt ansett for komfort sin, hva er mer, det var første lett tilgjengelig med en øvre bestå av Duromesh, falske semsket skinn og lær. I dag er Nike Air Max 90 lett tilgjengelig i ganske bredt spekter av farger, mønstre og materialer.
I september 2006 slapp Nike en bestemt "Bare en gang pakke" kompleks av de 3 tradisjonelle 360-modeller. Den tre fottøy hadde vært MAX90 Air, Air Max 95, og Air Max 97. Mønsteret fra 360 singel ble benyttet i plassering fra typisk ett av de 3 klassikere. På grunn av dette bestemte versjonen, er den eneste 360 ​​mønster med 3 klassikere fra den typiske sted. Den fottøy hadde blitt avduket fra de 3 farger: rød-fargede til Air 90 Max, grønn / gul til Air 95 Max, og grå / sølv til Air Max 97. Akkurat som de andre Air Max utgivelser, deluxe-utgaver hadde også produsert. Disse deluxe edition varte ca 500 miles, pluss de absorbert resultatet av effektivitet degradering. bruker 360 av oksygen polstring er ment å være sikker på at skoens levetid.
For å oppsummere, Nike Air Max beskytter vår fot fra å skade godt. Ingen gjør en forskjell i hvor du ønsker å gå, du kan bære dem.
Selv om Air Max kan være tidløs klassiker, vi aldri nekte for at sin stil har blitt litt borte fra dag for folk som jakten på det komfortable puten. Derfra, utgitt Nike sportsklær en hel masse nye løsninger sentrert for Air Max1. På samme tid, forbedre av jevning sin og utvidet enkelt spiller en mye bedre stabilisering effekt. Med andre ord, er Air Max1 og Air MAX90 som en far og sønn.
Handle etter billige Nike Air Max sko , engros detaljhandel mange typer over Nike Air Max 90 sneaker sko med best kvalitet . Gratis Fragt !

没有评论:

发表评论