2012年4月2日星期一

Hello Kitty Nike Dunk sko

Dette er en blogg om Hello Kitty sko. Hello Kitty er overalt. Det er Hello Kitty turntables, Hello Kitty Vesker, Hello Kitty sykler, og hvis vi ville, kunne vi fortsette listen til i morgen. La oss ikke gjøre, imidlertid, og vil heller peke på de nye Hello Kitty joggesko, som vil bli markedsført sammen med Nike på markedet. Vi har innført mange stiler av Nike og Hello Kitty sko.
Nike Dunks har en lavere profil yttersålen enn sine foreldre sko. Hensikten var en lettere vekt og bor nærmere bakken. I tillegg ble panel revidert å forbedre basketballkamp ytelse under dreiing og blokkering. Den Dunk ble brukt til å spydspiss hva Nike kalt 'College Colors "-program. De signerte noen college basketball lag (og deres trenere) til en eksklusiv Dunk sponsoravtale, med enkle ord, avtalen innebar at hver farget par Dunks matchet sine uniformer.
den Dunk ble først introdusert av Nike, Inc. i 1985. Som Nike Terminator er "broderlig tvilling", opprinnelig å ha mange farger i de fleste størrelser (Hi-top eller Low-Top) for ulike universiteter og høgskoler. Siden gjeninnføringen i 1998, har Dunk forvandlet fra en grunnleggende basketball skoen til en subkulturelle ikon og en inspirasjon for mote, kultur og kunst.
velkommen til å besøke Hello Kitty Nike Dunk sko blogge

Nike Dunk High Kvinner Sko-024

没有评论:

发表评论