2012年4月14日星期六

Jordan Høy Heels Hot Salg

Når du er fornøyd at du bare Jordan hæler har blitt RID hud uten liv gamle, billige Jordan hæler stygge, så du kan sikkert begynne å levere folk tootsies liten retur for å ta. Bruk en fuktighetsgivende fabelaktig eksepsjonell foten og den hensikt best i huden. ta hensyn til din tid til å foreta denne bevegelsen fordi det føles fremragende sammen med mer du lotion på huden din bedre.
Når du er fornøyd med forhåndsvisningen av neglebånd hæler Nike kan du deretter bruke det neglene med en bestemt gressklipper eller et par spiker saks. kur må skaffe kun av direkte redusere spiker tvers, skåret langs sidene kan gi svært smertefulle enheter tåneglene. Suite Air Jordan 4 Heels du har trimmet neglene med et dokument av neglen for å glatte kanter og reduce.Next, oppretter du bruk av spiker buffer til overflaten av neglen så myk som mulig. Dette kan gi bunnen spikeren laget og litt tid lakken en fantastisk overflate som du kan følge. Det ferdige produktet eller støtte vil være sterkere, mye lysere og mer motstandsdyktig mot chipping. Du er nå klar til å male.
Det første laget med lakk, vil normalt anses et lag primer ned, noe som kan prpare overflate og tillot den beste pelsen til å gå greit og uten rynker. vurdere pensel og det gjennomvåt grunnlag, tørk er uønsket i opposisjon til den delen av flasken, ikke nødvendig å overbelastning, det. Bruk tre slag, Centre, den ene etter den andre, bruker en finger spiker eller cuticle pinne for å utrydde noen mottak på epidermis fra Nike hæler.

Vi er en grossist og detaljist firma , Her kan du kjøpe billig og høy kvalitet ' Jordan Høyhælte sko ', og nyt praktiske, trygge tjenester , er vi din pålitelig partner. Jeg ønsker deg en lykkelig shopping! ( http://www.kjopesko.com/ )

没有评论:

发表评论