2012年4月11日星期三

Nike-en fantastisk merkevare for mennesker

Nike ble grunnlagt av trener Bill Bowerman og spor idrettsutøver Philip Ridder av theUniversityofOregonin januar 1964. Opprinnelig Nike ble kjent som Blue Ribbon Sports. I gresk mytologi Nike betyr Goddess of Victory. Når Nike startet sin virksomhet, fungerte det som en distributør for Onitsuka Tiger (japansk Shoe Maker).

Nike (Blue Ribbon Sports) åpnet sin første butikk i 1966 som lå inSanta Monica, California. Senere i 1971, innså Philip Knight betydningen av design ideer og for det nærmet han Davidson som opprettet logoen som er globalt kjent som Swoosh. Dette ble først brukt i de joggesko ved US Track & Field OL Trials (Oregon-Eugene).
Rabatt Nike Free er av høy kvalitet designet joggesko som er kjent for dempning deres og støtte midten såler. Disse er best egnet for basketballspillere å hjelpe dem absorbere støt og gir dem utmerket støtte for anklene. Det er en stor samling av forskjellige farger og design av Nike Free. Nike Free har nå dukket opp som en uformell fot slitasje, som ble tidlig kjent som en sport sko.
Imidlertid kan de som er nølende i å kjøpe Nike sko fra World Wide Web også søke den samme ved de ulike distributører og forhandlere i de reelle markeder så vel. For alle som er interessert i å kjøpe Nike joggesko er det viktig å huske å kjøpe dem i kveld, slik at føttene er av sin normale størrelse etter den daglige regimet.

没有评论:

发表评论