2012年4月2日星期一

Nytt Nike Dunk Custom Sneakers

Nike Dunk Sneakers Vi vet alle at Pikachu er en tegneserie Figur.Ein Pikachu en robust bakken, gnager, kjent for sin elektriske kraft. Pikachu har en RADIUS kort hår, gul med brune striper på baksiden av de nye topp ørene, sort, med en hale på en uvanlig måte, ligner. I tillegg til utvikling og den pre-evolusjon UNMIN, Pachirisu Emonga knyttet og makt for fysiske likheter. Pikachu er kjent for å ha en teft for forhandlinger med de store ørene. De fleste av fangene i Pikachu kan utføre og tolke menneskelig tale ved avstander større enn hunden mennesker.














Pikachu tilpassede retro sko er bare syk. Hvordan vet vi det vil, men bare bedre vi trodde i begynnelsen, ville de se! Du kan ringe Pok é man trener og prøv å ikke blokkere «Em all fange at" muligheten, disse tilpassede sko, men fordi vi har noen få, de er på veien, det er, Frankrike















Pikachu i 1996 Pok é man er den første i en serie av nøkkeltall. Spiller spill eller Pok é man manga, Pikachu du vakker skjønnhet og den elektriske støt Super. Pikachu inspirert denne dunk inkludere disse elementene. Gule Nike blonder med unntak av svart base og havene til skoen. Post og bjelke mønster med funksjon, Pikachu sammenfallende. Vi fant Pikachu smilte med kokker i sidefeltet.

没有评论:

发表评论