2012年4月5日星期四

Nike Basketball Sko

Det ser ut som Russell Westbrook kommer til å fortsette å få den anerkjennelsen han fortjener. Nike igjen kommer til å velsigne Westbrook, denne gangen med en Hyperfuse 2011 spiller Exclusive. Poenget vakt som for øyeblikket leder Oklahoma City Thunder og er satt opp mannen for Kevin Durant har en PE som nå er tilgjengelig på nettbutikker. Dette er en perfekt match. En av de beste resultater basketball sko vil bli rystet av en av de beste resultater profesjonelle basketballspillere. Akkurat som Hyperfuse er en stigende stjerne sko, er Westbrook en stigende NBA superstjerne.
Både Hyperfuse og Westbrook har sterke gjenopptas. Westbrook ledet sine UCLA Bruins til påfølgende fire siste kamper i 2007 og 2008. Not too shabby vurderer de var de eneste to årene han tilbrakte spille college basketball. Han ble valgt inn som den fjerde pick sammenlagt i 2008 NBA Draft. Etter tre sterke sesonger, er Westbrook på nippet til å bli en av de virkelige superstjernene i ligaen. Nike Hyperfuse har en like imponerende track record. Etter først blir utgitt, har denne skoen konsekvent gjennomført på høyt nivå år etter år. Det har vært en av de mest holdbare, lette, og puster basketball sko som Nike har falt i de siste par årene.
Den nye Hyperfuse PE som Nike har falt for Westbrook bruker en colorway som perfekt matcher fargene på hans Oklahoma City Thunder team. Den øvre av skoen, blonder, og Swoosh funksjonen Photo Blue. Oransje aksenter blir brukt på mellomsåle og indre kamuflasje print indre. Skoen av tungen bruker også Thunder-farget CAMO print. Skoen er avsluttet fint med en klar, gjennomsiktig yttersåle.
Den billig salg Nike Hyperfuse fortsetter å rulle sammen på en rask tempo. Dette bare kan være det hotteste sko på markedet. Ganske passende for en sko som opprinnelig ble utviklet for å bekjempe varmen som bygger opp under avspilling. Nike designere besøkte Kina i et forsøk på å observere ivrige Ballers som tilbrakte timer ute på den varme asfalten av domstolene som befolker landet. Materialet som er kjent i dag som "Hyperfuse" ble direkte påvirket av disse spillerne. De nettingpaneler som finnes på den øvre av Hyperfuse tillate for utgivelsen av varmen som er bygd opp under avspilling. Disse panelene ble opprettet i direkte respons til den harde, varme utendørs forhold til domstolene i Kina.

没有评论:

发表评论